Wie ben ik ?

Even voorstellen: Mijn naam is Karel Sterrenburg en ik ben 48 jaar. Ik ben getrouwd met Simone en heb een zoontje van 14 jaar oud.

Met deze website wil ik u zo eenvoudig mogelijk over laten stappen op het gratis besturingssysteem Ubuntu. Ubuntu (Linux) is al lang niet meer iets voor Nerds ! Zo heb ik bij mijn vrouw (na een Windows crash) op haar laptop ook Ubuntu geïnstalleerd en ze zegt “deze Windows is beter dan de vorige, schat”.

Ik ben ook een steunpunt voor Linux Ubuntu. Wat houdt dat precies in ?

  • Indien u wilt overstappen naar Ubuntu en u heeft problemen met het downloaden en of branden met het ISO bestand. Dan kunt u bij mij een zelf gebrande (en geteste) cd/dvd bestellen waar u alleen de porto kosten voor betaald. Woont u in de buurt van Lelystad, dan kunt u hem ook ophalen (of ik breng hem langs in overleg).
  • Of u durft de installatie gewoon niet aan (daar hoeft u zich niet voor te schamen). Tevens kan ik u helpen met het installeren van Ubuntu op uw computer of laptop (zelfs bij u thuis als u in Lelystad woont). Maar u mag ook uw computer of laptop langs brengen en installeer dan gratis Ubuntu (vaak kunt u er op wachten, want het gaat razend snel).
  • Let op ! Ik ben geen professional en kan dus niet overal antwoord op geven.

2 reacties op Wie ben ik ?

  1. M. zegt:

    Ik zoek iemand die een probleem met het programma virtual box van Ubuntu kan oplossen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s